lørdag , 17 november 2018

Hjem / Frækt / Forskning slår fast: Dette er den største fejl mænd kan lave i sengen

Forskning slår fast: Dette er den største fejl mænd kan lave i sengen

Mænd, der glemmer eller ikke prioriterer eftersex i form af at nusse og kæle, fuldender langt fra kvindens samlede sexoplevelse. Det viser en canadisk undersøgelse.

Hvis du som mand – eller kvinde – gerne vil sørge for, at din kvindelige sexpartner får den absolut bedst mulige oplevelse på lagenerne, behøver du hverken bekymre dig om flot optegnede mavemuskler, udholdenhed eller lidenskabelige kys op og ned ad halsen.

Nej, det der fuldender en hyrdetime for flest kvinder, er nusseriet efter selve akten -også kaldet “eftersexen”.

Det viser en undersøgelse lavet af det canadiske råd for sikker sex og kondommærket Trojan.

Her svarede 71 procent af kvinderne, at de overordnet fandt seancen ‘meget behagelig’, hvis puttetiden efter endt samleje var mellem 6-10 minutter.

Til sammenligning svarede kun 41 procent af de adspurgte kvinder, at de nød sexen, hvis de blev nusset i mindre end seks minutter.

Undersøgelsen, som er fra maj i år, men i juledagene har fået nyt liv og floreret på diverse internationale nyhedsmedier, viser altså, at post-sex intimitet er lige så vigtig for kvinder som forspil, når det kommer til den fulde nydelse ved sex.

En forklaring kan ifølge en af undersøgelsens forfattere, Robin Milhausen, professor i menneskets seksualitet på University of Guelph, være, at mange kvinder efter sex føler sig sårbare, hvorfor det at ligge tæt kan have en modvirkende og beroligende effekt og samtidig være et tegn på, at manden er interesseret i hende.

I alt medvirkede 2.400 personer i undersøgelsen, og i langt de flestes tilfælde blev der ikke efterkælet i de ‘fornødne’ 6-10 minutter.

36 procent svarede, at de holdt eftersexen på under fem minutter, imens 17 procent slet ikke nussede efter sex.

En – ifølge Robin Milhausen – dum beslutning:

– Det er en af de nemmeste måder at forbedre relationen på. Det er virkelig vigtigt, men ofte en misset mulighed for at opnå kontakt, siger Robin Milhausen til Men’s Health.