mandag , 10 december 2018

Hjem / Nyheder / Nyt stenkast fra motorvejsbro – Rammer forruden på bilist fra Gjellerup i nat

Nyt stenkast fra motorvejsbro – Rammer forruden på bilist fra Gjellerup i nat

I Herning har endnu en bilist har fået sig en grim overraskelse da han var ved at passere en motorvejsbro. I nat klokken to blev der kastet en sten fra en cykelbro over motorvejen ved Gjellerup, og stenen ramte forruden af en bil, oplyser vagthavende ved midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch.

– Det var en bilist fra Gjellerup. Der blev kastet en sten fra broen, og den ramte forruden, siger den vagthavende i Herning.

Ruden holdt stand, og bilisten kunne nøjes med et en gange en centimeter mærke i forruden, fortæller Jens Claumarch, der dog alligevel advarer meget kraftigt mod den slags.

Vagthavende forstætter:

– Det handler jo ikke kun om, at man kan tro, at stenen er så lille, at den ikke går igennem forruden. Det handler jo også om, at man kan give bilisten et chok. Når man kører 130 km/t på en motorvej og rykker i rattet, kan alt jo ske. Jeg tror desværre ikke, at de folk, der gør det her har tænkt over, hvad konsekvenserne af deres handlinger kan være, siger han.

Bilisten så umiddelbart efter stenkastet en knallert med to personer køre væk over cykelbroen.

– Bilisten ved ikke, om det er dem, der har kastet stenen, siger den vagthavende, der gerne høre fra folk, der kan hjælpe dem videre i sagen.

Det ser ud til at denne foruroligende tendens forsætter, del derfor gerne artiklen med dine nærmeste hvis de skal på landevejen i weekenden.