lørdag , 17 november 2018

Hjem / Nyheder / Nokia 3310 er tilbage: Holder batteri i EN MÅNED – Vent til du ser det nye design!

Nokia 3310 er tilbage: Holder batteri i EN MÅNED – Vent til du ser det nye design!

Nu er den nye udgave af den nostalgiske Nokia 3310 på gaden og prisen er ligeså skrabet som selve telefonen.

Tidligere på måneden gik der rygter om, at den legendariske mobiltelefon Nokia 3310 ville blive genudgivet i en ny version.

Nu er mobil-klassikeren klar til at blive langet over disken verden over, og selvom 00’ernes største telefon-succes har gennemgået et ansigtsløft samt en del indre ændringer, så er emmer den stadig af nostalgi. Det skriver TV2.dk.

I modsætning til den første 3310, der har solgt imponerende 160 millioner eksemplarer siden lanceringen i 2000, er den nye version først og fremmest udstyret med en større skræm, der denne gang er i farver (billeder af det nye design finder du til sidst i artiklen).

Derudover har Nokia-folkene også pillet ved batterilevetiden, der får din strømslugende iPhone til at blegne. Den nye 3310 kan nemlig klare 22 timers tale – eller hvad der svarer til hele 31 dage uden en opladning(!).

Det er ifølge Nokia en tredobling af den gamle models batterilevetid.

Den nye Nokia 3310 er udkommet i farverne gul, rød, mørkeblå og grå – og bare rolig.

Den indeholder selvfølgelig stadig det legendariske spil Snake.

Derudover er telefonen – ligesom sin forgænger – udstyret med gode gammeldags knapper samt et look, der minder meget om originalen.
Opgraderinger er der dog også blevet plads til.

2017-udgaven af 3310’eren har som noget nyt et 2 megapixel kamera, en headphone-udgang samt en FM radio og en MP3 player.

Og selvom du ikke kan hente app’s og dermed tjekke din Facebook- og Instagram-profil, så har du alligevel mulighed for at gå på nettet via Opera Mini-browseren, der tillader en 2,5G forbindelse.

Sidst men ikke mindst er prisen også værd at nævne, for havde man forventet, at nostalgi ville koste en bondegård, kan man ånde lettet op.

Den nye Nokia 3310 kommer nemlig kun til at koste…

49 euro, hvilket svarer til beskedne 365 kroner.

Det er endnu uvist hvor og hvornår telefonen kan købes i Danmark, men på mobilproducentens hjemmeside, kan man blive skrevet op og adviseret, så man er sikker på at få fat på én af de ikoniske telefoner i ny indpakning.