mandag , 10 december 2018

Hjem / Wow! / Hun vejer over 300 kilo. Men de synes slet ikke hun er fed nok, målet er at veje over…

Hun vejer over 300 kilo. Men de synes slet ikke hun er fed nok, målet er at veje over…

Mød kvinden der vil være så fed, at hun ikke kan bevæge sig, og ja, du læste rigtigt!

27-årige Monica Riley har et temmelig usædvanligt mål i livet. Hun vil gerne være så fed, at hun ikke længere er i stand til selv at bevæge sig.

Kvinden, som er fra Fort Worth i Texas, vejer allerede svimlende 317,5 kilo og har en talje, der måler 231 centimeter. Men det er slet ikke nok, mener både hun og kæresten, 25-årige Sid Riley. Målet er at komme over 444 kilo og dermed blive verdens fedeste kvinde. Det skriver Barcroft Media.

Artiklen forsætter herunder
Artiklen forsætter herunder

– Det er en seksuel fantasi for os, og vi snakker meget om det. Han er allerede nødt til at hjælpe mig ud af sofaen og sengen, siger Monica Riley, der arbejder som model for flere hjemmesider for smukke, store kvinder.

Kæresten, som er en såkaldt feeder, bruger sine dage på at lave mad til Monica Riley, og made hende gennem en tragt.

Artiklen forsætter herunder
barcroft-monica

– Hvis jeg lægger mig ned efter en stor middag, er han nødt til at hjælpe mig med at rulle rundt, fordi min mave er for fyldt til at rulle. Det tænder vi begge to meget på, siger Monica Riley, der sammen med Sid Riley lige nu forsøger at blive gravid.

– Der er intet, der kan stoppe mig i at opfostre et barn fra soveværelset, siger den store model, og uddyber, at hun vil ansætte en barnepige, der kan hjælpe hende i huset og tage barnet med udenfor.

– Nogle vil måske synes, det er egoistisk, men jeg er sikker på, at vi kunne blive gode forældre, siger hun.

Artiklen forsætter herunder

Drømmen om at tage så meget på, at hun bliver komplet immobil er ikke én, Monica Riley har haft hele sit liv. For to år siden var hun i fuld gang med at planlægge at få foretaget fedmekirurgi, men i sidste øjeblik ændrede hun mening og besluttede sig i stedet for at acceptere og elske sin krop.

Feeder-kæresten mødte den 27-årige texaner på nettet for fire måneder siden, og siden har hun dagligt fortæret 8000 kalorier og har taget 25 kilo på.

Hun fortæller, at hun nu på en gennemsnitlig dag spiser seks kiks, seks indbagte pølser, en stor skål med sukkerholdige morgenmadsprodukter, to fedt-shakes, fire McChicken-sandwiches, fire double cheeseburgere, en stor portion pommes frites, 30 chicken nuggets, en portion makaroni med ost, en menu fra fastfood-restauranten Taco Bell og 3,7 liter is.

– Jo større, jeg bliver, jo mere sexet føler jeg mig. Jeg elsker min store, bløde mave og at fylde mig selv med mad tænder mig virkelig, siger Monica Riley.

Den 317,5 kilo tunge kvinde har mødt en del kritik for sin beslutning og sit mål om at blive så fed, at hun ikke kan gå. Specielt fra sin mor.

Artiklen forsætter herunder

– Min mor forstår det ikke, og siger, at jeg slår mig selv ihjel. Jeg er da lidt bekymret for min uafhængighed, men jeg ved, at Sid tager sig godt af mig, og ikke lader mig lide, siger Monica Riley.

Sid Riley vejer selv omtrent 100 kilo, og er 187 centimeter høj. Han bryder sig ikke om den kritik, han og Monica Riley ofte må stå model til. Flere påstår nemlig, at det for ham handler om kontrol, men det nægter han pure.

– Hvis Monica gerne ville stoppe, ville jeg acceptere hendes beslutning uden at stille spørgsmål, siger han til Barcroft Media.