mandag , 10 december 2018

Hjem / Nyheder / Læge slugte patients sæd: ‘Tag det som et tegn på taknemmelighed’

Læge slugte patients sæd: ‘Tag det som et tegn på taknemmelighed’

Det usædvanlige overgreb fandt på Ealing Hospital i Fulham England, hvor Paul Andrew Fox arbejder som læge ved hospitalets sexologiske, i september 2015. Det skriver Metro.

Lægen står nu tiltalt for seksuelt misbrug af patienten.

Offeret er en 21-årig mand, som blev diagnosticeret med prostatitis og henvist til Paul Andrew Fox for nærmere undesøgelse. I forbindelse med behandlingen var det nødvendigt med prøver fra prostata, hvilket indebar massage af prostatakirtlen, som befinder sig foran endetarmen og under urinblæren.

LÆS OGSÅ: X Factor afvist er nu mange millionær – Og du gætter aldrig hvordan hun ser ud i dag!

Manden dukkede imidlertid ikke op til sin konsultation, så den tiltalte læge ringede og bad ham komme ind for en ny undersøgelse. Det var til denne undersøgelse, at Paul Andres Fox bad sin patient om at tage sit tøj af og gå ned på alle fire.

Så begyndte den nu suspenderede læge at befamle den 21-årige mand i skridtet – efter, at den egentlige undersøgelse var overstået. Lægen forsikrede sit offeret, om at dette var almindelig procedure, og blev ved med at gramse på sin intetanende patient til hans penis blev stiv.

LÆS OGSÅ: Ny forskning: Tissemand styrker kvinders hukommelse – den er god nok!

Som om dette ikke var chokerende nok, så puttede derefter lægen den unge patients penis i munden og begyndte at sutte på den. Manden blev naturligt nok fuldstændig lamslået over denne mildt sagt utraditionelle behandling, og bad lægen om at stoppe.

Paul Andres Fox blev imidlertid ved, indtil patienten ejakulerede ind i hans mund, hvorpå han slugte den 21-åriges sæd.

-Han ved ikke, hvor sæden blev af, men vi tror, at lægen slugte den, forklarer Eloise Marshall, som er anklager i den grove sag.

LÆS OGSÅ: 18-årig sælger sin mødom: Men se nu forretningsmands vilde bud!

Den 21-årige mand var vred og følte sig forulempet, men lægen havde ingen forståelse for dette. Snarere tværtimod. Da patienten klagede over misbruget, svarede han blot, at den unge manden ‘burde tage det som et tegn på taknemlighed.’

Retssagen pågår stadig.