mandag , 10 december 2018

Hjem / Cute / Hund bliver reddet fra ejer som “glemte” at fodre ham – Se hans utrolige forvandling!

Hund bliver reddet fra ejer som “glemte” at fodre ham – Se hans utrolige forvandling!

Benji levede med en person, vi kan ikke rigtig kalde personen for en ejer, fordi Benji blev sultet halvt ihjel og tilbragte hele sit liv i lænker. Benjis eneste seng var den beton han stod lænket på. Benji var overdækket med sår, sår han havde fået når folk kastede sten efter ham. Organisationen Sidewalk Specials, der ligger i Cape Town, Sydafrika reddede Benji fra dette sted og gav ham den kærlighed og omsorg, han fortjente!

Benji stirrede på den skål mad, de gav ham. Han var sikker på, at det var et trick, og at han ville blive slået, hvis han spiste det – men han var så sulten, at han ikke kunne stoppe sig selv.

Artiklen forsætter herunder

Dyrelægerne vurderede at Benji blev reddet i sidste øjeblik, han var på randen til at dø, havde de bare kommet en uge senere ville han sikkert have været død.

Starten af videoen indeholder stærke billeder af Benji da han blev reddet, og kan for nogle være svært at se.

Benjis forvandling er intet mindre en forbløffende! Vent, til du kommer 2:00 min. ind i videoen! Du tror ikke dine egne øjne!

Jeg ved ikke, hvorfor folk anskaffer sig kæledyr, når de ikke kan passe på dem. Men jeg er glad for, at Benji blev reddet!

Kunne du lide artiklen så del gerne.