lørdag , 17 november 2018

Hjem / Nyheder / Har du Snapchat? Læs her – nu kan du snapchatte direkte fra Facebook!

Har du Snapchat? Læs her – nu kan du snapchatte direkte fra Facebook!

Først kom Instagram med deres ‘Stories’-funktion for et par måneder siden, og nu har Facebook også lanceret deres helt egen kopi af den populære Snapchat-feature.

Således er der nu i Messenger-appen et punkt, der hedder ‘Min dag’, hvor du kan dele fotos med forskellige filtre, som er synlige for dine venner i 24 timer – akkurat som i Snapchat.

LÆS OGSÅ: Mød “Den hotteste pige på Instagram”, du har ingen idé om hvad hun tjener!

– Jeg synes som udgangspunkt, at vores sociale medieplatforme skal kunne noget forskelligt. Det her med at alting bare kommer til at ligne hinanden, det synes jeg er en skam.

LÆS OGSÅ: Mexicansk narkobarons hus ransaget – Politi finder værdier for flere milliarder!

Dog kan hun godt se det smarte i det fra Facebooks synsvinkel. Hvis de kan formå at få folk til at bruge Messenger til mere end bare chat, har de fat i en potentiel guldmine.

– Facebooks fordel er jo, at rigtig mange er på Messenger i forvejen – næsten tre millioner danskere. Så hvorfor ikke have alle funktionerne her? På den måde kan man forestille sig, at dem, der ikke er kommet på Snapchat endnu, de behøver ikke at begynde, siger Nathalie C. Larsen og fortsætter:

– Og så kan det godt begynde at flytte brugere – for der er jo ikke nogen, der gider lave Stories både på Snapchat, Instagram og Messenger. Så skal man virkelig have meget tid.

LÆS OGSÅ: Få en nøjagtig “bamse” kopi af dit (måske afdøde?) kæledyr – vent til du ser prisen!

Nathalie C. Larsen har allerede leget lidt med de nye features i Messenger. Hendes første reaktion var ‘åh nej – skal vi nu også lave Stories på Facebook?’ – men der er en ny feature, hun ser frem til at bruge:

LÆS OGSÅ: Så lang tid tager gennemsnitlig samleje – du bliver nok overrasket!

– Jeg synes faktisk, det er ret genialt, at man kan implementere ‘Min dag’ i sin chat på Messenger. Hvis jeg skriver hej, så kommer der en lille kamera-funktion ud for ordet. Så kan jeg trykke på den, og så finder Messenger nogle grafiske elementer, der passer til det, jeg skriver. Det har Snapchat ikke, siger hun.

Del gerne nyheden med dine Snap glade venner på Facebook.