mandag , 10 december 2018

Hjem / Wow! / Hånede 23-årige for hendes stomipose – hendes svar hyldes og deles nu verden over!

Hånede 23-årige for hendes stomipose – hendes svar hyldes og deles nu verden over!

Og når du læser grunden så forstår du hvorfor!

Da Jade Hughes var 17 år, fik hun pludselig så alvorlige mavesmerter, at hun ikke en gang kunne komme ud af sengen for at gå på toilettet. Hun prøvede masser af medicin, men det virkede ikke.

Lægerne diagnosticerede Jade med colitis ulcerosa, hvilket er en kronisk inflammatorisk tarmsygdom, som angriber endetarmen eller tyktarmen. Eftersom der ikke findes en kur mod sygdommen, havde Jade kun ét valg – at få bortopereret sin tyktarm.

Hun fik udskiftet sin tarm med en stomi og en stomipose, som sidder på ydersiden af maven. I begyndelsen var hun meget usikker på sit valg, men håbede det kunne hjælpe hende til at få et normalt og aktivt liv igen.

1472485619

Takket være operationen kunne Jade nu deltage i eventyr med sine venner og fysiske aktiviteter udendørs, noget som havde været umuligt for hende inden. Men hun havde aldrig forventet sig, at hun skulle blive ydmyget for at vise sin stomipose i offentligheden.

For at fejre sin nyfundne sin nyfunde frihed begyndte hun gå til svømning i en svømmeklub med en offentlig pool. Men en dag gik en cirka 50 årige gammel kvinde hen til Jade, pegede på hendes stomipose og sagde: “Synes du selv, at det der er passende ved en pool?”

Jade, som efterfølgende blev interviewet af Mirror.co.uk, fortæller, “Jeg tror, jeg var alt for chokeret til at svare, og så sagde hun ‘Du er klar over, at man ikke burde kunne se den? Det er ikke så rart for små børn at se.’”

1472485616

Selvom kvinden klagede til svømmeklubbens personale, fik Jade lov til at fortsætte sin svømning.

Men kvinden blev ved med at stirre utilfreds på hende, hvilket førte til, at Jade følte sig så utilpas, at hun valgte at stige op af poolen og tog hjem.

1472485615

“Kvinden har ingen idé om, hvad jeg har været tvunget til at gå igennem i løbet af de sidste syv år”, fortæller Jade til Mirror. “Jeg elsker heldigvis min stomipose og min krop. Den passer på mig hver dag, den bekæmper infektioner, og sørger for at mit blod flyder og mit hjerte bliver ved med at slå.”

På trods af kvinden mobning er Jade nu fast besluttet på at blive ved med at svømme i den offentlige pool.

1472485617

Jade blev forrige år gift med Will, og hun tilskriver sin nyfundne selvtillid til sin mands ubetingede støtte.

1472485618

Jade har valgt at dele sin historie for at tilskynde andre kvinder til at være stolte af deres kroppe.

“Folk vil altid dømme dig og forsøge at trykke dig ned, når du begynder at acceptere dig selv. Men elsk din krop! Tyk, tynd, ar, strækmærker, LORTEPOSER! Elsk din forbandede krop!!!”

1472485616-1

Jades budskab er virkelig inspirerende, og vi hylder hende for at turde forsvare sig selv mod snæversynede personer.

Du må meget gerne dele denne artikel med dine venner, så vi sammen kan sprede det positive budskab!