mandag , 10 december 2018

Hjem / Cute / Guide: Lav de mest perfekte øjenbryn -“Eyebrows On Fleek!”

Guide: Lav de mest perfekte øjenbryn -“Eyebrows On Fleek!”

Hvordan får du de perfekte øjenbryn – Eyebrows On Fleek!? Vi har svaret til dig her.

Øjenbryn har altid været et vigtigt varemærke for en kvindes udseende, og derfor har LikeogDel.dk fundet den ultimative guide til at opnå de perfekte øjenbryn.

Det er ikke svært at få bryn, der rammer dit ansigt smukt ind og giver dig et stærkt udtryk, det kan dog godt tage lidt tid at lære. Desuden er der et par regler og tips, du skal kende før du kaster dig ud i projektet. Ellers risikere du at ende som vores uheldige kvinder i artiklen omkring:

Læs også: 25 Sminkedukker som fuldstændig har misforstået, det at bruge makeup

I 90’erne så vi de ultratynde bryn på utallige Hollywood stjerner som Pamela Anderson og Gwen Stefani, men i dag er det de noget kraftigere bryn, der dominerer modebilledet. (og heldigvis for det)

Bryn kommer i mange former og farver. Som vi kan se på Pamala Anderson herover, var det tidligere på mode at plukke øjenbryn i en tynd streg, nogle barberede dem faktisk helt af, for derefter af få dem tatoveret “på igen” – den tid er heldigvis forbi. De fyldige, smukke og naturlige øjenbryn er tilbage på mode!

Sagt med andre ord: Bryn er ikke ligegyldige. Vi børster gerne ekstra fibre i vores bryn og plejer med serum, farver op og fylder ud. Og det kan vi roligt fortsætte med, for det naturlige look med de kraftige øjenbryn holder.

LÆS OGSÅ: 17 facts du med garanti IKKE vidste om Gulddreng, nummer 10 overrasker meget!

Kunne du tænke dig at se videoen med guiden, til de mest perfekte øjenbryn? Du finder det på næste side.

Tryk her for at gå til…
Næste side