lørdag , 17 november 2018

Hjem / Cute / De gør grin med overvægtig kvinde der prøver brudekjole. Men så gør butikschefen dette!

De gør grin med overvægtig kvinde der prøver brudekjole. Men så gør butikschefen dette!

Historien handler om en overvægtig kvinde, der altid havde kæmpet med vægten grundet en ikke-fungerende skjoldbruskkirtel. Hun havde længe været på udkig efter butikker, der tilbyder brudekjoler i lidt større størrelser, og havde endelig fundet en, historien begynder da kvinden kommer derned for at se, hvad de havde.

En overvægtig kvinde står midt i butikken, med et stor smil og prøver en brudekjole. Hun kigger bryllupskatalogerne igennem, og overhører en samtale mellem en datter og hendes mor. Datteren er åleslank, og efter alt at dømme rigtig forkælet. Datteren stirrer længe på den store kvinde, hvorefter hun læner sig mod sin mor og hvisker:

”Mor, jeg kan ikke forstå, at nogen gider gifte sig med en som hende!

Moderen: Jeg troede ikke, at hvaler blev gift…

De fniser, og den vordende brud har hørt kommentarerne, og ser sønderknust ud. Hun tager et skridt væk fra butikschefen, der hjælper hende med kjolen, men butikschefen stopper hende og går hen til moderen og datteren.

Butikschefen: Hvor vover i at snakke sådan om min kunde!

Datteren kigger fornærmet på butikschefen, og svarer: Jeg er her for at hente min brudekjole, som jeg allerede har betalt!

Butikschefen svare: Ser man det, du skal afhente din ordre? Hvilket navn står den i?

Datteren: Louise.

Butikschefen nikker og går derefter hen til kassen, trykker på nogle knapper på kasseapparatet, og giver dem herefter en returkvittering.

Butikschefen: I skal blot underskrive denne.

Moderen skriver under, mens hun spørger: Hvorfor skal vi skrive under på den?

signature-962355_960_720

Butikschefen: I godkender, at i ikke vil få udleveret brudekjolen, og at I får tilbagebetalt beløbet. I kan finde en anden butik, hvor I kan købe en brudekjole. Jeg annullerer jeres ordre, og vil bede jer om aldrig at sætte jeres ben i butikken igen. I skal forlade butikken nu, inden jeg tilkalder vagterne.

Datteren bliver rasende: DET MENER DU IKKE SERIØST!? MIT BRYLLUP ER JO I NÆSTE UGE! HVORDAN KAN DU VÆRE DET BEKENDT!

Datteren begynder at rive ting ned fra hylderne, alt imens hun råber og skaber sig!

anger-18615_960_720Moderen: Vi havde lavet en specialbestilling på denne kjole, hvordan kan du annullere den?!

Butikschefen: Jeg annullerede bestillingen, eftersom jeg nægter, at lade nogen kvinde føle, at hun ikke er værdig til at gifte sig grundet sin størrelse. I syntes åbenbart, at I er bedre end alle andre – og hvis jeg skal være ærlig, så gider jeg ikke at spilde tid på kunder, der er idioter. Jeg ringer til politiet – og eftersom jeg har dine kreditkortoplysninger, bliver du debiteret for alle de skader, som din datter forårsager.

Butikschefen tager telefonen ved kassen, og begynder at indtaste et nummer.

Moderen: Vi melder dig til politiet, vi vil ikke acceptere at blive behandlet på denne måde!!

Moderen tager fat i sin forkælede datter, og de skynder sig ud af butikken.

Kvinden købte til sidst brudekjolen i butikken, og den var utrolig smuk. Det viste sig, at butikschefen også har en datter med en alvorlig sygdom, der gjorde, at hun havde problemer med vægten.

Del gerne denne historie med dine venner, hvis du synes, at butikschefen gjorde det rigtige!