mandag , 10 december 2018

Hjem / Tips & Tricks / Du kender med garanti disse små poser fra nyt tøj – Du stopper med af smide dem ud når du har læst dette!

Du kender med garanti disse små poser fra nyt tøj – Du stopper med af smide dem ud når du har læst dette!

Når vi køber nye sko, tasker, elektronisk udstyr eller lædervarer, sker det meget ofte at vi indeni finder en lille pakke, som vi egentligt ikke ved hvad vi skal gøre af.

Det siges, at det er noget som tager fugten. Det er et kemisk tørremiddel, som hovedsageligt består af Siliciumdioxid (heraf navnet “silicagel “). Som navnet antyder er formålet at beskytte nye ting imod skadelig fugt – men disse poser kan bruges til meget mere end det! Fugtabsorberende poser kan nemlig anvendes på MANGE andre måder, og er særdeles brugbare. Se selv!

Har du tabt eller er din telefon eller er den på anden måde kommet i kontakt med vand? Don’t worry! Du kan bare tage SIM-kortet ud og placere en pakken med silicagelen inde i telefon. Det tager al fugten.

114297896521

Hvis dit tøj ikke lugter så godt og er en smule fugtigt efter ferien, men du alligevel er nødt til at opbevare det i kufferten, så er der en løsning. Læg et par af de små fugtabsorberende pakker ned i kufferten. Og med et snuptag slipper du for fugten.

214297896562

Fysisk aktive personer har det samme problem som dem der godt kan lide at rejse. Sportstasken eller vores skab lugter desværre ikke specielt tiltrækkende. Og det kræver egentligt ikke andet end at vi anbringer et par fugtabsorberende poser i tasken eller i skabet.

314297903783

Men bare vent, du kan bruge silicagel til meget andet, se blot de næste 2 sider!

Næste side