tirsdag , 11 december 2018

Hjem / Cute / Find den perfekte kæreste eller test din nuværende – Dette stjernetegn passer bedst til dig!

Find den perfekte kæreste eller test din nuværende – Dette stjernetegn passer bedst til dig!

SKYTTEN

Du matcher med:

Vædderen: Både skytten og vædderen er meget sociale og udadvendte, og begge har de smag for eventyr. De elsker sjov og er lette at omgås, og fordi de minder meget om hinanden, så er de også et rigtig godt match.

Vandmanden: Det er ikke sikkert, at vandmanden og skytten holder for evigt som par, men de vil altid være forbundet, og han vil altid påvirke hende positivt. Deres seksuelle kemi er i øvrigt uovertruffen.

Du matcher ikke med:

Tyren: Tyren og skytten er desværre ikke på bølgelængde, da han er for jordbunden, og hun er for fri. Han har brug for stabilitet, mens hun har brug for eventyr.

Jomfruen: Den mandlige jomfru har brug for orden i sit liv, og det har skytten ikke tænkt sig at give ham. Hun lever i nuet, mens han er for eftertænksom.

STENBUK

Du matcher med:

Fisken: Fiskens sensitive natur er fjern fra stenbukkens ditto, men alligevel går de to rigtig godt i spænd. De supplerer hinanden perfekt, og han-fisken hjælper stenbukken med at give hende en fornemmelse af stabilitet og sikkerhed.

Jomfruen: Han er stenbukkens soulmate. Selvom de er forskellige, vil der unægtelig opstå en stor kærlighed mellem de to, da de to supplerer og fuldender hinanden perfekt.

Du matcher ikke med:

Løven: Hanløven er for stor en håndfuld for den kvindelige stenbuk, der søger efter andre ting i livet. Mens han har brug for at være dén, der løber med opmærksomheden, er stenbukken ikke klar til at træde i baggrunden.

Vædderen: Hun-stenbukken og han-vædderen kunne ikke være længere  fra hinanden. Han er for bekymringsløs og ubeslutsom for den målrettede og logiske stenbuk. Hun har i stedet brug for en partner, der sammen med hende kan se fremad i livet.

VANDMAND

Du matcher med:

Vægten: Både vandmanden og vægten er sociale og udadvendte, og mens han sætter pris på vandmandens behov for kreativitet og intelligent tænkning, nyder hun, at de to stimulerer og supplerer hinanden.

Tvillingen: Ligesom vandmanden er tvillingen charmerende, og sammen kan de som par tiltrække opmærksomheden fra et helt rum. Deres sexliv er fantastisk, og samtidig er tvillingen også god til at holde vandmanden på jorden, når der er brug for det.

Du matcher ikke med:

Skorpionen: Den mandlige skorpion er alt for jealoux og krævende for vandmanden. Omvendt er hun ikke villig til at lade sig tæmme.

Fisken: Fisken er ligeledes for krævende for vandmanden, der ikke har brug for alt for strenge rammer. Begge har de også brug for opmærksomhed, men modsat vægten supplerer de ikke hinanden som selskabets midtpunkt.

FISKEN

Du matcher med:

Krebsen: Ligesom fisken er krebsen passioneret, og begge er de i god kontakt med deres – og hinandens – følelser. Samme kan de være sig selv og finder tryghed i hinandens selskab.

Stenbukken: Stenbukken lader sig ikke skræmme af fiskens manglende fokus og tendens til det drømmende og sorgløse. I steder giver han hende en tiltrængt tryghed og stabilitet. Samtidig kan han ikke stå for hendes positive natur, mens hun finder hans intelekt tiltrækkende.

Du matcher ikke med:

Tvillingen: Som tvilling er han desværre for seriøs til den flyvske fisk. Samtidig har fisken også let ved at lade sig såre følelsesmæssigt, og netop derfor er de to ikke et klogt match.

Vægten: Vægtens lidt for logiske natur passer ikke fisken, der i steder for fakta og argumenter lytter mere til følelser.

Del gerne artiklen med dine venner på Facebook.