lørdag , 17 november 2018

Hjem / Cute / Find den perfekte kæreste eller test din nuværende – Dette stjernetegn passer bedst til dig!

Find den perfekte kæreste eller test din nuværende – Dette stjernetegn passer bedst til dig!

LØVEN

Du matcher med:

Tvillingen: Tvillinge-manden er en gentleman, der altid vil få løve-kvinden til at føle sig elsket. Han beundrer og er tiltrukket af hendes personlighed og sætter pris på hendes stædighed.

Skorpionen: Ligesom løve-kvinden så er skorpionen passioneret, men han kan ikke finde på at dominere sin løve-partner. Begge er loyale og tro mod hinanden.

Du matcher ikke med:

Vandmanden: Vandmanden giver sig for meget hen til hunløven, som er for stor en mundfuld for ham. Hun har brug for én, som kan give hende modspil.

Stenbukken: Han-stenbukkens frie natur passer ikke til løve-kvindes personlighed. Hun vil gerne dominere ham og ønsker, at han skal tilpasse sig hendes strukturer. Nogen som ikke ligger til stenbukken.

JOMFRU

Du matcher med:

Vægten: Han-vægten er stålsat i sine overbevisninger og sine mål, og når han sætter sig for at få fat på jomfru-kvinden, er der intet, der kan stoppe ham. Det sætter hun pris på, og at han tilmed er omsorgsfuld overfor hende, gør dem til et super-match.

Stenbukken: Han-stenbukken er god til at få jomfru-kvinden ud af hendes ’skal’. Han lader sig ikke skræmme af hendes til tider stille og beskyttende natur. Når først hun giver efter for ham, vil hun åbne sig 100 procent og give sig hen til han-stenbukken.

Du matcher ikke med: 

Krebsen: Da både jomfruen og krebsen er meget sensitive, kan det være hårdt for dem begge at fungere som et par. Jomfruen har brug for en mere solid mand.

Fisken: Ligesom jomfruen er fiske-manden ikke typen, der beklager sig, og dermed vil forholdet mangle, at én af parterne til tider slår i bordet.

VÆGTEN

Du matcher med:

Skytten: Modsat Vægten er den mandlige skytte er en fri fugl, men sammen fungerer dette match perfekt. Han er god til at åbne hendes sind, ligesom hun er god til at hive ham ned på jorden, når han er for højtflyvende. Sammen skaber de harmoni.

Løven: Både vægten og løven er utrolig loyale. Derudover er hun god for hans ego, ligesom han udfordrer hende med sit legende sind. Løven og vægten er sande soulmates.

Du matcher ikke med:

Stenbukken: Stenbukken er for fri og retningsløs for den målrettede vægt. Hun har ikke samme sans for eventyr og frihed, og ser det i stedet som dovenskab. Selvom de to umiddelbart har kemi, så dør den hurtigt.

Fisken: Den kvindelige fisk er ikke særlig tolerant overfor han-fiskens alt for følsomme natur. Han er alt for ærlig og åbenmundet til ham.

SKORPION

Du matcher med:

Stenbukken: Stenbukken er til tider skeptisk, men også meget tålmodig og det matcher perfekt med den flyvske og frygtløse skorpion. De to er perfekte i hinandens selskab, og den seksuelle kemi mellem dem er intet mindre end utrolig.

Løven: Skorpionen og løven trives gennem deres fælles passion. Han-løven tiltrækkes naturligt af skorpionen, og hun føler sig tiltrukket af hans loyalitet overfor hende. De to er virkelig gode sammen.

Du matcher ikke med:

Skorpionen: Et skorpion-par bør holde sig langt væk fra hinanden. De er nemlig alt for intense individuelt til at være et par, og bølgerne kan hurtigt komme til at gå alt for højt.

Tvillingen: Den mandlige tvilling er alt for romantisk anlagt for skorpion-kvinden. Hun finder ham for svag, og hun er for erotisk for ham.

Er du skytte, stenbuk, vandmand eller fisk? Så se den sidste side.

Tryk her for at gå til…
Næste side