lørdag , 17 november 2018

Hjem / Cute / Find den perfekte kæreste eller test din nuværende – Dette stjernetegn passer bedst til dig!

Find den perfekte kæreste eller test din nuværende – Dette stjernetegn passer bedst til dig!

Er din drømmemand stenbuk, krebs eller skytte? Få svaret her.

Leder du efter manden i dit liv? Og i tilfælde af at du har fundet ham – er du så nysgerrig efter, om han nu også er den rette?

Bare rolig. Der er nemlig hjælp og hente i dit og hans stjernetegn.

For i følge Elitedaily så er det ikke ligegyldigt, om din drømmemand er fisk, vægt eller vandmand. Der er nemlig stjernetegn, som vi hver især passer godt sammen med, ligesom der er stjernetegn, som vi bør undgå i jagten på den eneste ene.

På de næste tre sider, find dit eget stjernetegn, læs hvilken mand der passer perfekt til dig og husk så at spørg efter hans stjernetegn, før telefonnummeret, næste gang du støder på en potentiel drømmemand.

VÆDDER

Du matcher med:

Krebsen: Krebse-manden meget tiltrukket af vædder-kvindens store energi. Han nyder udfordringen ved at date den komplekse vædder og får det bedste frem i hende.

Fisken: Han-fisken er meget opmærksom på hun-vædderens følelser, ligesom han er troværdig og reel overfor hende.

Du matcher ikke med:

Tvillingen: Tag ikke fejl – selvom passionen og lidenskaben er der, så er tvillingen for følelsesmæssig en type for vædderen.

Løve: Hanløven er for intens og dominerende for den uafhængige og følsomme vædder. De to vil aldrig passe sammen.

TYR

Du matcher med:

Tyren: Tyre-mænd og kvinder er skabt til at være soulmates, da de fungerer på fuldstændig samme passionsniveau.

Krebsen: Han-krebsen kan imødekomme og opfylde den kvindelige tyrs meget følelsesmæssige behov. De fuldender hinanden, og trives gennem hinandens høje følelsesmæssige energier.

Du matcher ikke med:

Løven: Hanløven er for krævende for tyren, der har behov for frihed. Han vil sandsynligvis blive træt af hendes afslappede livsstil, og hun vil ikke kunne leve med hans konstante behov for stimulation.

Skytten: Den kvindelige tyr har intet til fælles med skytte-manden. Hun er for afslappet, og han er for enerådig.
TVILLING

Du matcher med:

Krebsen: Krebsen er på udkig efter den eneste ene, og det samme er tvillingen. Derfor er de begge romantisk anlagt og forstår hinanden.

Vægten: Både vægten og tvillingen nyder i den grad fysisk og psykisk stimulation. Derfor vil de aldrig blive trætte af hinanden. Han er selvstændig, og hun er fleksible – på den måde passer de godt sammen.

Du matcher ikke med:

Skorpionen: Tvillingen er for afslappet og optimistisk for den energiske skorpion. Han vil også let kunne blive jaloux på hende, ligesom hun vil få nok af ham. Tvillinge-kvinden kræver stabilitet.

Jomfruen: Den mandlige jomfru er alt for stille og afdæmpet for tvillinge-kvinden. Han vil derfor drive hende til vanvid.

KREBS

Du matcher med:

Vægten: Den mandlige vægt er stabil og selvsikker. Han kan godt lide balance i sit liv, og det kan krebsen give ham – og omvendt. De er nemlig på samme niveau, og han får krebsen til at føle sig sikker og tryg.

Tyren: En herre-tyr er robust og hviler i sig selv, og da krebsen i høj grad er meget i sine følelsers vold, er han dermed god til at få hende til at slappe af og komme ned på jorden.

Du matcher ikke med:

Skorpionen: Han er for passioneret og intens for krebsen. Desuden har de begge hang til jalousi, hvilket er en dårlig kombination.

Jomfruen: Både krebsen og jomfruen kan have svært ved at udtrykke sig, selvom de begge er meget passionerede. Dermed kan den manglende kommunikation blive en katastrofe for forholdet.

Ikke fundet dit stjernetegn endnu? Tjek de næste to sider.

Tryk her for at gå til…
Næste side