lørdag , 17 november 2018

Hjem / Opskrifter / Fersken Kirsebær Blåbær kage – Opskriften du bare MÅ prøve!

Fersken Kirsebær Blåbær kage – Opskriften du bare MÅ prøve!

INGREDIENSER
8 Portioner

1 rulle færdiglavet kiksedej

2 modne gule ferskner

1 kop modne kirsebær

1 kop blåbær

¾ kop rørsukker, opdelt

¼ kop vand

2 spsk frisk citronsaft

1 kop piskefløde

FORBEREDELSE

1. Forvarm ovnen til 175C.

2. En normal størrelse firkantet bradepande i lægges pergament papir, arrangere kiksene side om side til de dækker bunden af formen. Dette bages i 20 minutter eller indtil kiksene er gyldenbrune.

3. Skær ferskner i både, kasserer stenene. Udsten herefter kirsebærrene.
I en stor stegepande, kombineres ferskner, kirsebær, blåbær, ½ kop sukker og vand. Opvarm det herefter til det småkoger. Kog i 15-20 minutter, under jævnlig omrøring. Fjern det så fra varmen.

4. I en stor skål, hæld 1 kop piskefløde med et piskeris eller elektrisk mixer indtil det bliver tykt. Tilføj herefter den resterende ¼ kop sukker. Fortsæt derefter med at piske indtil flødeskummen former bløde toppe.

5. Tag nu din færdigbagte kikse kage ud fra fadet, og skær den derefter på langs, ligesom en bagel.

6. Hæld blandingen af frugt på den nederste halvdel af kiksene, gem noget af væsken(frugtsaften).

7. Sæt nu den øverste halvdel af kikse kage ovenpå. Skær kagen omhyggeligt i individuelle portioner (husk på, at siruppen stadig er meget varm!)

8. Potions anret kagen med flødeskum og hæld den gemte frugt sirup ud over.

9. Nyd bagværket med dine nærmeste og del gerne opskriften!

via: Tasty