lørdag , 17 november 2018

Hjem / Cute / “Far må jeg gerne lege 5 minutter mere?” Farens tankevækkende svar gav os kuldegysninger!

“Far må jeg gerne lege 5 minutter mere?” Farens tankevækkende svar gav os kuldegysninger!

Livet kan ofte forekomme stressende. Der er altid noget at se til på arbejdet, børnene skal hentes i børnehaven, maden skal indkøbes og laves, noget er gået i stykker – dagligdagens gøremål kan ofte være mange.

Eftersom alle disse ting ofte kræver store dele af vores opmærksomhed, så kan det være svært at fokusere på de ting, der rent faktisk er vigtige.

Ideen med livets rejse er, at det er en rejse, som alle drager ud på og som ingen ved hvor ender.
Livet er som en rejse. Og hvis vi ser sådan på sagen er der så meget mere der giver mening og pludselig kan man forstå en lille del af meningen med vores eksistens.

Historien herunder, dukkede op på internettet for snart et stykke tid siden, og selvom vi ikke kender ophavsmanden, så har den et meget vigtigt budskab, et vi alle bør tage til os.

Læs den tankevækkende historie herunder. Den giver stof til eftertanke og forhåbentligt et perspektiv på, hvad der er vigtigt i livet!

 

En kvinde satte sig ved siden af en mand på en parkbænk ved en legeplads. ”Kan du se drengen derovre? Det er min søn”, sagde hun og pegede mod en lille dreng, der lige havde taget en tur på rutsjebanen.

”Det er en sød dreng”, sagde manden. ”Kan du se pigen på cyklen i den blomstrede kjole? Det er min datter”.

Straks efter kiggede manden på sit ur, og råbte til sin datter:”Hvad synes du, Melissa, er det ikke snart på tide at tage hjem?”

Hans datter svarede: ”Bare fem minutter mere, far. Så er du sød! Bare fem minutter mere”.

Manden nikkede medgivende, og Melissa fortsatte med at cykle. Minutterne gik, og snart råbte faren igen: ”Er det på tide at tage hjem nu?”

Igen sagde hun til sin far: ”Fem minutter mere, far. Bare fem minutter mere”. Manden grinte, og sagde, ”Okay”.

”Wow, du er virkelig en tålmodig far”, sagde kvinden, der havde siddet ved siden af og betragtet dette hele.

Manden grinte, inden han sagde: ”Hendes storebror, Tommy, blev dræbt af en spritbilist sidste år, da han cyklede ikke så langt her fra. Jeg brugte ikke specielt meget tid sammen med Tommy, men nu vil jeg give alt for at få bare fem minutter sammen med ham igen.

Jeg har lovet mig selv, at jeg ikke vil lave samme fejltagelse med Melissa. Hun tror, at hun får fem minutter mere til at cykle. Men sandheden er, at jeg får fem minutter mere til at se hende lege.”

Livet handler om prioriteringer, sørg for at du prioriterer de rigtige ting. Giv en du elsker fem minutter af din tid i dag. Vi har alle tid, vi kan give – sørg for at bruge den på noget, der betyder noget særligt.

Del artiklen med dine venner, hvis du blev lige så berørt, som vi gjorde!