lørdag , 17 november 2018

Hjem / Sjovt / Datteren blev rasende, da hun modtog denne SMS – men faderens hemmelige plan er genial!

Datteren blev rasende, da hun modtog denne SMS – men faderens hemmelige plan er genial!

Denne historie begynder med en far, som ringer til sin voksne datter og fortæller hende, at han og hendes mor skal skilles. Det tager herefter en uventet drejning, og vi forstår udemærket, hvorfor historien har fået tusindvis til at grine og dele den videre.

1473051537

En ældre mand, som bor i Frederikshavn, ringer til sin datter, som bor i København, og siger; “Jeg vil ikke ødelægge din dag, men jeg kan ikke holde det ud længere. Din mor og jeg har besluttet, at vi skal skilles. Jeg orker det ganske enkelt ikke mere!”

“Far, hvad snakker snakker du om?”, svarer datteren “I har jo været sammen i 45 år?! Hvad er der sket?”

“Vi kan ikke holde ud at se på hinanden længere”, fortsætter faderen. “Vi har været trætte af hinanden i lang tid, og nu må det være nok. Men jeg orker ikke at tale om det mere, så nu skal du ringe til din søster og fortælle det hele”.

Datteren ringer i panik til sin søster, som bor i Odense. Hun eksploderer, da hun hører nyheden. “De skal fandeme ikke skilles!”, siger hun. “Jeg skal nok tage mig af det!”

Hun ringer til faderen med det samme, og skriger i telefonen; “I skal fandeme ikke skilles! I skal ikke gøre noget, før jeg er kommet hjem. Jeg taler med min søster, så kommer vi begge hjem i morgen. Men indtil da, så skal I ikke gøre noget, hører du?”. Hun smækker røret på, og begynder at pakke sine ting.

Faderen lægger røret på, og vender sig mod sin kone. “Så”, siger han.

“Nu er det klaret. Børnene kommer hjem til jul, og de betaler selv for deres rejse!”

Hvad synes du om denne prank, var den lige grov nok eller hylende skæg!?

Del og Like folkens