lørdag , 17 november 2018

Hjem / Frækt / Drop BH’en et par uger, effekten vil overstige dine vildeste forventninger!

Drop BH’en et par uger, effekten vil overstige dine vildeste forventninger!

Mange kvinder kan ikke forestille sig at forlade hjemmet uden en bysteholder, særligt fordi butikkerne frister os med et enormt udvalg i former, mønstre og farver. Takket være omhyggeligt udvalgt undertøj kan brysterne forekomme mere fyldige, sidde højere og være mere spændstige … Ikke desto mindre er det slet ikke nødvendigt at anvende disse undertøjstricks, for at forbedre brysternes fremtræden! Det viser sig, at ingen-bysteholder har en betydelig bedre effekt på vores krop, end selv den bedste BH!

1. Brysterne … bliver større!

Det er overhovedet ikke nogen vittighed! Hvis I holder op med at gå med bysteholder kan I forstørre brysterne med helt op til et nummer! Det er der en ganske banal årsag til – vi begynder endelig at bruge de muskler, som indtil nu ikke skule lave noget, for de blev understøttet af undertøjets stivere. Brysterne kommer selv til at kæmpe med tyngdekraften, de hæver sig let, de bliver strakt ud og øger visuelt deres størrelse! 🙂

2. Brysterne får en pænere form

De fleste kvinder tror stadig, at det er nødvendigt at bære BH, for at få brysterne til at bevare deres form, men undersøgelser, foretaget af franske forskere, har for længe siden sendt denne myte ud til tælling. Brysterne får en smukkere form og bliver mere spændstige af øvelser – og der er ikke nogen lettere træning, end simpelt hen at gå rundt uden bysteholder!

Men vi stopper ikke her, der kommer mange flere gode grunde herunder og på næste side.

3. Et sundere brystparti

Hvor ofte har I ikke beklaget jer over en BH, som ikke sad ordentligt, bøjler som pressede, eller hud, som er blevet klemt? Hvis man holder op med at gå med bysteholder, forbedrer det blodgennemstrømningen, hjælper med de nævnte muskeløvelser, og giver bedre hygiejne – på grund af sved fra huden ved bysteholderens kant, kommer det ofte til infektioner og irritation.

4. Slut med problemer med at falde i søvn

Der er nogle kvinder, der ikke kan forestille sig livet uden en BH, i et sådant omfang at de ligefrem sover med dem … Det er en særdeles usund vane, og ikke nok med at det hæmmer blodgennemstrømningen og har en negativ indflydelse på brysternes udseende, så giver det også søvnforstyrrelser! Forskere har bevist, at de kvinder, som lægger sig til at sove iført BH, sover kortere og vågner hyppigere i løbet af natten.

5. En bedre selvfølelse

Jeg tror selv I erkender, at der ikke er noget bedre, end at kunne smide tøjet efter en dags arbejde, og hoppe ned i noget mere behageligt, uden en BH indenunder? Og forestil jer nu, hvis I dag efter dag på alle tidspunkter kunne føle jer frie og uhæmmede!

Læs om flere plusser på næste side, nummer 6 & 7 overrasker meget!

Næste side