mandag , 10 december 2018

Hjem / Nyheder / Død mand fundet i lufthavn med skinke på ballerne og sin penis i en…

Død mand fundet i lufthavn med skinke på ballerne og sin penis i en…

Et dødsfald i en spansk lufthavn er omgærdet af mystik.

En 51-årig engelsk mand blev fredag fundet død på en bænk i Malaga lufthavn i Sydspanien, og omstændighederne ved dødsfaldet er højest usædvanlige.

Det skriver den engelske avis Metro.

Det var en sikkerhedsvagt i lufthavnen, der opdagede den døde mand om morgenen. Han var bagbundet med plastikstrips til bænken og havde fået trukket sine bukser ned om anklerne. Han havde desuden en skive skinke på hver balle, og hans kønsdele lå i en dåse tun.

Ifølge Metro har manden formentlig sovet i lufthavnen fra torsdag til fredag efter at have indtaget store mængder alkohol. Det ser ikke ud til, at han er blevet udsat for vold.

Politiet udtalte efter obduktionen, at manden er blevet kvalt i sit eget opkast, da han ville ‘sove den ud’. Ved hjælp af overvågningsvideo fra lufthavnen skal politiet nu forsøge at slå fast, hvorfor han blev fundet bundet med madvarer på sig og hvem, der har været involveret.

Ifølge politiet kan der være tale om en ‘syg joke’ fra nogle, der ville lave sjov med den berusede mand. At manden blev bagbundet kan have været medvirkende til, at han døde, og derfor efterforskes sagen som en mulig forbrydelse.

Det er uklart, hvorfor manden befandt sig i lufthavnen.

Flere kunder i lufthavnen begyndte ifølge den engelske avis The Sun at filme manden og tage billeder, inden manden blev kørt væk. Ved hjælp af papirer i hans kuffert er han blevet identificeret.