mandag , 10 december 2018

Hjem / Wow! / Verdens mest skræmmende forlystelse er lige åbnet, håber ikke du er højdeskræk

Verdens mest skræmmende forlystelse er lige åbnet, håber ikke du er højdeskræk

Vores planet er fyldt med fantastiske steder vi kan besøge. Hvis du kan lide menneskeskabte vidundere, kan du besøge Eiffeltårnet, Big Ben, eller Stonehenge. Hvis du foretrækker naturlige vidundere, hvad så med Grand Canyon, Niagara Falls, eller Great Barrier Reef. Er du derimod til de lidt mere nervepirrende oplevelser, ja så har Kina måske lige vundet en pris for at have den mest skræmmende turistattraktion.

glass-walkway-in-china-3-664x473

Turistattraktionen hedder Coiling Drage Cliff skywalk, og åbnede den 1. august, 2016. Prøv lige at se denne 100 meters ekstreme skywalk, den er uden lige!

glass-walkway-in-china-1-664x498

Den slanger sig omkring Tianmen bjerget, som er beliggende i Zhangjiajie national Park. Der er 99 små sving, og stien er kun 1.5 meter bred, platformen “svæver”  en højde på omkring 1500 meter over jorden. Er det bare mig eller ser den hvide stålbjælke ikke lidt rusten ud!?

glass-walkway-in-china-4-664x975

Coiling Dragon er den tredje gangbro af sin art i Tianmen bjerg-området. Har vi nævnt at den (selvfølgelig?) er lavet af glas?! Vi skulle ikke nyde noget, men hvis du er lidt af en vovehals skulle din næste rejse måske gå til Coiling Drage Cliff skywalk, i Kina.

glass-walkway-in-china-2-664x498

Del gerne artiklen eller tag dine adrenalin junkie venner