lørdag , 17 november 2018

Hjem / Cute / Børnene havde ikke tid til at fejre jul med deres far – så gør han det, som rører os til tårer

Børnene havde ikke tid til at fejre jul med deres far – så gør han det, som rører os til tårer

Sidste søndag i advent ligger allerede bag os, og med blot få dage tilbage til jul, er det så småt på tide at planlægge festlighederne.

Julen handler ikke kun om julegaver, mad, at tænde lys og et smukt juletræ – det er også en af de få dage om året, hvor hele familien kan samles omkring det samme bord. Men der er mange derude, der er nødt til at tilbringe juleaften alene, og ofte har vi alt for travlt med vores eget liv til at se det.

Den tyske supermarkedskæde Edeka lavede forrige år før jul en julereklame, som har et meget stærkt budskab. Den handler om en ældre mand, der år efter år er nødt til at fejre julen alene, eftersom børnene med deres familier gang på gang afviser faderens invitation. På to dage var videoen blevet set af millioner af mennesker, hvilket vi godt kan forstå, efter vi selv har set den. Se videoen herunder:

Julen er en højtid, der handler om at være sammen, og derfor bør ingen fejre den alene. En dag kan det være for sent. Hjælp med at sprede det gode budskab, del gerne artiklen på Facebook.