lørdag , 17 november 2018

Hjem / Cute / 40 Pitbulls reddet fra forladt hjem og givet en ny chance – hjerteskærende billederne!

40 Pitbulls reddet fra forladt hjem og givet en ny chance – hjerteskærende billederne!

Bare man høre ordene “pitbull” tænker de fleste straks på farlige og glubske kamphunde. Pitbulls har desværre, meget uretfærdigt, fået et dårligt ry. De behøver nemlig langt fra at være glubske kamphunde som angriber uden grund. Mange pitbulls som bliver reddet og sat i nye hjem, kan med den korrekte opdragelse, være kærlige, beskyttende og søde hunde i deres nye familier.

I Lake Mathews, Californien ringede naboerne til politiet, da en forfærdelig lugt kom fra et nærliggende hjem. Animal kontrol, den amerikanske version af Dyrenes Beskyttelse, blev kaldt til stedet hvor der mødte dem et forfærdeligt syn.

980x8-850x637

John Welsh fra Animal kontrol, sagde at huset lugtede af død. Huset var beskidt, og der rendte 40 underernærede pitbulls rundt derinde.

Screen-Shot-2016-08-29-at-5.41.20-PM-850x635

Elleve hunde var allerede døde i huset og en mere døde kort tid efter, at være blevet reddet. Ejeren af huset var blevet sat i fængsel for narkotikahandel, og hans kone var forsvundet.

Screen-Shot-2016-08-30-at-6.41.26-PM-850x642

Hundene var blevet overladt til at klare sig selv. Myndighederne mener, at parret avlede pitbulls i deres hjem. Et par af hundene var så svage, at de måtte bæres ud af huset, læs videre på næste side, historien ender heldigvis lykkeligt.

Næste side