mandag , 10 december 2018

Hjem / Nyheder / 10 ting kun folk, som elsker at være alene, forstår – er du tryghedsnarkoman? Så læs med!

10 ting kun folk, som elsker at være alene, forstår – er du tryghedsnarkoman? Så læs med!

6. At dele er ikke altid det bedste
Mens mange vil mene, at det er sagen at dele en middag eller en flaske vin, så har du det ikke nødvendigvis sådan. Når du er alene, kan du lave lige præcis den ret, du kan lide, og drikke den vin, du holder af – uden at tænke på andre.

7. Det er godt at være selvstændig
Selvstændighed er en god egenskab. Er der en ting, du kan sige om folk, der elsker at være alene, så er det, at de altid er uafhængige mennesker.

8. Man fungerer bedst sammen med andre uafhængige mennesker
For det meste kommer dem, der elsker alenetid bedst ud af det med andre, der har det på sammen måde. Det er et spørgsmål om at få tid og rum til det, man kan lide – nemlig at være alene.

9. Stress og angst bliver mindre
Stress og angst er en reaktion på, hvad andre forventer af os – eller hvad vi tror, de forventer af os. Når man bruger tid på og med sig selv, bliver disse forventninger sat i perspektiv. Det bliver lettere at lande i en travl hverdag.

10. Du bliver mere produktiv
Når drømme, mål og prioriteringer får en klar struktur, er det nemmere at nå dem. Alene den følelse fordrer produktivitet og gåpåmod.

Der er mange fordele ved at hvile i sig selv, og det at kunne bruge sin tid konstruktivt, når man er alene. Når du sætter tid af til at værdsætte dig selv, bliver du også bedre til at forstå og værdsætte andre.

Kunne du lide artiklen? Del gerne artiklen med dine venner på Facebook.